Welkom
 
Nieuws
 
Agenda
 
Muziek
 
Ons korps
 
Netersel
 
Fotoalbum
 
Club van Honderd
 
Gastenboek
 
Contact
 
Tourspel
 

Welkom bij drumfanfare Sint Brigida

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier op onze site.

Jun den Oudsten nieuwe dirigent PUUR Poporkest

21-11-2013

Een grote verandering heeft plaatsgevonden bij Puur Poporkest / drumfanfare Sint Brigida. In deze periode van vernieuwing lijkt dat niet bijzonder, maar voor de vereniging is het wederom een unieke gebeurtenis.
Vanavond hebben we onze eerste repetitie onder leiding van onze nieuwe dirigent; Jun den Oudsten. lees meer »

Jun den Oudsten nieuwe dirigent PUUR Poporkest

Lisa Berendse ook present op Bubbelz

09-11-2013

Lisa Berendse (17-02-1989) begon als klein meisje met zingen en dansen op de NKT-theaterschool Nederlands kindertheater) in Purmerend. Daar volgde ze tien jaar lang lessen in spel, zang en dans. In 2003 toerde ze door de Nederlandse theaters met de muziektheatervoorstelling Majeck (NKT-theaterproducties). In mei 2010 is Lisa afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. Daarna volgde zij een post-academisch jaar, dat zij in juni 2011 succesvol heeft afgerond. Op de opleiding speelde ze in verschillende studievoorstellingen en solovoorstellingen. lees meer »

Lisa Berendse ook present op Bubbelz

Hiske Elisa, zingt op Bubbelz

28-10-2013

Zoals eerder gemeld zullen professionele zangers en zangeressen ons poporkest begeleiden tijdens Bubbelz. De komende periode stellen wij ze graag aan u voor. Vandaag te beginnen met Hiske Elisa.
Hiske Elisa (voluit Hiske Elisa Johanna Bongaarts) komt op 31 maart 1988 ter wereld in het pittoreske Tegelen. In dit muzikale nest is het al vroeg duidelijk dat Hiske Elisa veel in haar mars heeft.
Zodra de eerste woordjes beginnen te komen is het zingen een feit. Het ene na het andere zelfverzonnen liedje ziet het daglicht. Vanaf haar vierde jaar zeurt ze om een viool, vanaf haar 6e mag ze dan echt beginnen. Ook treedt ze op dat moment in de voetsporen van haar moeder, ze mag op Klassiek Ballet. Op haar 15e auditeert ze voor de opleiding Muziektheater in Tilburg, en meteen weet ze: DIT IS HET. Na twee jaar vooropleiding wordt ze aangenomen in het eerste jaar: lees meer »

Hiske Elisa, zingt op Bubbelz

Bubbelz, van oud op nieuw

15-10-2013

Hoe gaan we PUUR Poporkest nu lanceren? Met muziek uiteraard! De voorbereidingen zijn in volle gang. Er komen twee concerten onder de noemer Bubbelz. Deze bubbels staan voor de champagne die rijkelijk zal gaan vloeien. De onthulling van PUUR zal zijn op 11 en 12 januari 2014. We gaan dan letterlijk van oud op nieuw. Een nieuw jaar heeft een nieuwjaarsreceptie nodig en wij gaan van de oude stijl Sint Brigida, naar nieuwe stijl PUUR Poporkest. Deze overgang gaan jullie ook letterlijk in het programma meemaken. De muziek zal variëren van klassiekers als Bohemian Rhapsody van Queen tot een van de grootste hits van de laatste maanden Thrift Shop. Een flitsende presentatie en een vlot nieuw orkest in compleet nieuwe outfit. Een onderdeel van het nieuwe concept muziek maken, is dat we een veel grotere doelgroep aan willen gaan spreken. Vandaar dat we deze concerten voor iedereen geschikt zullen maken. lees meer »

Bubbelz, van oud op nieuw

Even voorstellen; PUUR Poporkest

01-10-2013

Een nieuw seizoen, een nieuwe start. De instrumenten zijn opgepoetst. Iedereen komt weer vol goede moed en fris op de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. Lekker gebruind en opgeladen van de vakantie. Tenminste zo lijkt het. Er broeit iets. In de zomerstop is er namelijk hard doorvergaderd, gebrainstormd en gewerkt om iets unieks in elkaar te zetten. De ontwerper ging verder met logo’s, de lay-out, nieuwe site en ga zo maar door. Ook de kledingcommissie zat niet stil. De vernieuwingscommissie stoomde gestaag door. Sint Brigida gaat verdwijnen. De muziekvereniging van Netersel. Jaren als showkorps, daarna verder met podiumconcerten. Sint Brigida is weg in 2014. Een vereniging met een grote geschiedenis. Tot de hoogste niveau’s binnen de amateur muziekkunst in Nederland. Vele prijzen gewonnen. Een tijdperk wordt afgesloten, tijden veranderen. Mensen veranderen. Behoeften veranderen. lees meer »

Even voorstellen; PUUR Poporkest

Sint Brigida als Puur Poporkest op Facebook

10-10-2012

Wilt u op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws over onze vereniging volg dan onze twitter-account @sintbrigida
of kijk op facebook onder 'PUUR Poporkest'.

Sint Brigida als Puur Poporkest op Facebook

Koen Bressers Webdesign & Development